טחינה
לפני כמה שבועות הזכרתי בקבוצת הפייסבוק שאוכל בשטח יכול להיות טעים. אני יודע שזו אמירה לא קלה. אחרי הכל, אוכל לשטח אמור להיות קר, מבושל למחצה, ושרוף למחצה. להנות מאוכל בטיולים? כדאי לעמוד מאחורי טענה כזו אצטרך להביא ראיות בהתאם :)
אז למלאכה:
המנה של היום היא טחינה. טחינה היא אוכל נהדר לשטח, היא נשמרת ללא צורך בקירור, ומכילה המון קלוריות וחלבונים. בדיוק מה שהגוף שלכם צריך אחרי מאמץ גופני.
רמת קושי - לבעלי שני ידיים שמאליות
זמן הכנה - חמש דקות
רכיבים:
אז למלאכה:
המנה של היום היא טחינה. טחינה היא אוכל נהדר לשטח, היא נשמרת ללא צורך בקירור, ומכילה המון קלוריות וחלבונים. בדיוק מה שהגוף שלכם צריך אחרי מאמץ גופני.
רמת קושי - לבעלי שני ידיים שמאליות
זמן הכנה - חמש דקות
רכיבים:
- טחינה גולמית
- מים
- שום
- פפריקה (אפשרי)
- פטרוזיליה (אפשרי)
אני לא מפרט כמויות מדובר בשאלה של טעם אישי. תוסיפו קצת מלח ותטעמו. תוסיפו קצת מים ותבדקו את המרקם. אתם מבינים את הקונספט.
בבקבוק הזה אני סוחב טחינה. מדובר בכמות טחינה משמעותית שתספיק למטייל בודד לזמן ארוך.
אם אתם יוצאים לטיול קצר אין צורך למלא את הבקבוק עד הסוף.
הטחינה בכוס. ננצל את ההזדמנות להגיד כמה מילים על הכוס הזו. קניתי אותה בכמה שקלים בחנות לכלי בית. הייתה לה ידית שהורדתי כדי לחסוך נפח ומאז היא משרתת אותי נאמנה כקערה או ספל בהתאם לצורך.
נחתוך שום, אני לא סוחב קרש חיתוך ולכן החיתוך מתבצע על תחתית הסיר.
ממליץ לחתוך את השום לחתיכות קטנות יותר
ממליץ לחתוך את השום לחתיכות קטנות יותר
נוסיף מים
נוסיף מלח (מפק"ל התבלינים החדש שלי ;)
פפריקה
נערבב
מוכן לאכול (בשקית יש לחם)
טיפ קטן לניקוי, לוקחית חופן של עשב יבש ומנגבים איתו את הכוס
יוצא נקי ברמה סבירה
זהו עד כאן. אם יש לכם מתכון מפנק שאתם רוצים לפרסם. צלמו את תהליך ההכנה בליווי תמונות והסברים ואעלה אותו לבלוג.
נפגש בשבילי החיים
משה
משה
Next Post
« פוסט הבא
« פוסט הבא
Previous post
פוסט קודם »
פוסט קודם »
תגובות
הוסף רשומת תגובה